Εκδιώχθηκε από τη Θράκη η Χαρά Νικοπούλου!


Στις 13-3-2010 η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, τιμήθηκε με το Αριστείο Καινοτομίας σε σχετική τελετή του Υπουργείου Παιδείας στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «τόλμησε» να χρησιμοποιήσει εκτός προγράμματος το μικρόφωνο, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, για να πει μπροστά στην αμήχανη Υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, την Υφυπουργό Εύη Χριστοφιλοπούλου και άλλους παράγοντες του υπουργείου, το αυτονόητο…

Δηλαδή ότι οι μαθητές της «αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες Πομάκοι Μουσουλμάνοι» και πως «η Μειονότητα στη Θράκη δεν είναι Τουρκική, είναι Μουσουλμανική» και αυτό τα παιδιά «το φωνάζουν μέσα από την εφημερίδα» που δημιούργησαν, εφημερίδα που παράδωσε και στην Υπουργό η οποία μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά την παράλαβε χαμογελώντας αμήχανα.
Το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ειδική γραμματέα του Υπουργείου και εκλεκτή του κ. Παπανδρέου, Θάλεια Δραγώνα, ή οποία επιτέθηκε φραστικά κατά της εκπαιδευτικού, κόρης του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, απειλώντας την λέγοντας πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να φύγει από τον Έβρο.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο http://gianniotis.blogspot.com/2010/04/blog-post_391.html
Αυτό που πρέπει να δούμε σοβαρά, είναι αν η ίδια η δασκάλα είχε ζητήσει τη μετάθεσή της… σε αυτή την περίπτωση η Δασκάλα καλώς μετατέθηκε αν συγκέντρωνε και τα μόρια μετάθεσης… στην περίπτωση όμως που δε συγκέντρωνε τα μόρια… και πολύ περισσότερο δεν είχε κάνει αίτηση μετάθεσης… δημιουργείται μέγα ζήτημα για την μετακίνησή της και πρέπει η ΔΟΕ να ζητήσει άμεσα όλα τα στοιχεία για τη μετάθεση της συναδέλφου… Περιμένουμε την απάντηση για τη μετάθεση… για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τη συνάδελφο… αν και από τις ενέργειές της δείχνει πως τα καταφέρνει πολύ καλά και μόνη της… όταν έχει να αντιμετωπίσει «Έλληνες» που μοναδικό στόχο έχουν να παραχαράξουν την ιστορία της πατρίδας μας.
Όποιος και αν είναι ο λόγος που έφυγες από τον Έβρο Χαρά… να είσαι σίγουρη πως αυτά που έσπειρες δε θα πάνε χαμένα… συνέχισε να είσαι μια γνήσια Ελληνίδα Δασκάλα!
Όσο για την κυρία του υπουργείου παιδείας… πιστεύω πως δεν έχουμε τελειώσει μαζί της… τα χειρότερα έρχονται και οι προκλήσεις της δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες… από κανέναν Έλληνα εκπαιδευτικό…
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ! 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: