28ο Πανελλήνιο συνέδριο Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. – Η επόμενη μέρα


p1060652s1     Το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο της παράταξής μας, ολοκλήρωσε τις εργασίες του με την εκλογή του νέου Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής.
Πολύ σημαντικές προτάσεις κατατέθηκαν τόσο σε καταστατικό – οργανωτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο αρχών και θέσεων. Αποτελούν πολύ σοβαρό υλικό για ένα καταστατικό συνέδριο αρχών, θέσεων και οργάνωσης.
Αφού πρώτα συγχαρώ το νέο Πρόεδρο και τα μέλη της νέας Κ.Ε. για την εκλογή τους, μέσα από μια σεβαστή και άρτια διαδικασία , να ευχηθώ σε όλους μας καλή δύναμη για τη σκληρή δουλειά που αρχίζει με στόχο να κάνουμε τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. πρώτη δύναμη στη Δ.Ο.Ε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνέδρους για τη συμμετοχή τους και τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση ενός συνεδρίου που στον λιγοστό χρόνο που υπήρξε για ουσιαστική κουβέντα, κατάφερε να αγγίξει σοβαρά τα θέματα της λειτουργίας και της ιδεολογίας της παράταξης.
Τέλος θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω αυτούς που με πίστη και θάρρος στήριξαν την προσπάθεια για μια πραγματικά ανεξάρτητη – αδέσμευτη παράταξη του ριζοσπαστικού – κοινωνικού, φιλελεύθερου χώρου, για μια Δ.Α.Κ.Ε. με ειλικρινή φωνή και με οδηγό της την ανάγκη της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του εκπαιδευτικού και της στήριξης του έργου του.

Με συνδικαλιστική τιμή
Θανάσης Κικινής

ΠΗΓΗ:  http://thanasiskikinis.wordpress.com

Αναρτήθηκε στις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΘΡΑ. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: