Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε ΣΜΕΑΕ και σε ΚΕΔΔΥ


Σας κοινοποιούμε την πρόταση του ΚΥΣΠΕ, για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε ΣΜΕΑΕ και σε ΚΕΔΔΥ, επισημαίνοντας τα εξής:

  1. Οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ έγιναν με πλήρη μοριοδότηση , όπως προβλέπεται στη σχετική υπουργική απόφαση, σε αντίθεση με τις αποσπάσεις στους φορείς και τα Γραφεία. Εκκρεμεί , ακόμη, η υπογραφή τους από την πολιτική ηγεσία.
  2. Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανακοινωθούν έγκαιρα. Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι ο Α΄ κύκλος είχε γίνει στις 30 Αυγούστου.
  3. Οι συνάδελφοι που δεν πήραν απόσπαση έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης στο Β΄ κύκλο , ο οποίος θα γίνει στις 28 Αυγούστου.
  4. Το συνολικό ποσοστό των αιτήσεων που ικανοποιήθηκε ανέρχεται στο 72,88% .Το αντίστοιχο περσινό στον Α΄ κύκλο ήταν 62,91%.

Σχετικά :

Στατιστικά

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΣΠ ΕΚΠ Α-ΘΜΙΑΣ ΑΠΟ ΚΕΔΔΥ-ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ- ΣΜΕΑΕ

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠ-ΚΩΝ ΠΕ ΣΕ ΚΕΔΔΥ 2012-2013

Δημήτρης Μπράτης         Παληγιάννης Βασίλης

ΠΗΓΗ: ΔΟΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Το γεγονός και μόνο πως στις γενικές αποσπάσεις για τη Β΄ Θεσσαλονίκης ήρθαν μόνο 146 δάσκαλοι, όταν είναι γνωστό πως ο αριθμός που απαιτείται κάθε χρόνο ξεπερνά τους 250 καταλαβαίνει κανεις τι έχει να γίνει το Σεπτέμβριο στα σχολεία αν δε διορθωθεί στη δεύτερη φάση αυτή η κατάσταση… ελπίζουμε πως οι υπεύθυνοι του Υπουργείου θα δουν το λάθος τους και έγκαιρα θα το διορθώσουν… καλούμε λοιπόν όλους τους/τις συναδέλφους που δεν αποσπάσθηκαν να καταθέσουν άμεσα νέες αιτήσεις…

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: