ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ;;;


ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ!
 
Σερφάροντας κάποιος στο διαδίκτυο και περιδιαβαίνοντας τις διάφορες σοβαρές και ενημερωτικές ιστοσελίδες, διαπιστώνει ότι, δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει το περιθώριο να δημιουργηθεί κάποιο επίπεδο σοβαρής συζήτησης και γόνιμου προβληματισμού, στα θέματα που συνεχώς ανακύπτουν και κάποιοι τολμούν και παίρνουν θέση και διατυπώνουν άποψη !
Αντ’ αυτού, πολλά σχόλια που στέλνονται, κυρίως από ανωνύμους ή πάντοτε από ανωνύμους, αποτελούν ένα οχετό βωμολοχιών, ύβρεων, ειρωνιών, ακόμη και φονικών διαθέσεων, εις βάρος εκείνων που κατέθεσε την άποψή του ή εξέφρασε τη θέση του.! Πολύ περισσότερο συμβαίνει αυτό, αν, εκείνος που δημοσιεύθηκε το κείμενό του, διαφανεί ότι πιστεύει στο Θεό και ονειρεύεται μια ακμάζουσα Ελλάδα Χριστιανική και Ορθόδοξη …
Τελικά, το μέσο αυτό της ελεύθερης επικοινωνίας, που κάποιοι πιστεύουμε ακόμη ότι, μπορεί να προσφέρει σημαντικά και ωφέλιμα πράγματα σε πλείστα όσα ζητήματα γενικωτέρου ενδιαφέροντος, αν, ΑΜΕΣΑ οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων αυτών (που για την προσπάθειά τους, προσωπικά τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ), δεν το προσέξουν, είναι εύκολο να διολισθήσει και να εκπέσει στο τραγικό επίπεδο των τελεοπτικών »σόου» ή το χειρότερο, να μετατραπεί σε εκχυδιασμένη και τυραννική μορφή σύγχρονης παραεξουσίας και εκφοβισμού !
Νομίζω τέλος ότι, όλοι οι σωστοί »σέρφερ» του διαδικτύου, πρέπει να συμφωνήσουμε, στο να ανεβάζουμε το επίπεδο ιστοσελίδων που φιλοξενούν τα κείμενά μας και μ’ αυτό τον τρόπο να δείχνουμε την ευγένεια και το ήθος μας !
Άλλο η διατύπωση επιχειρημάτων, έστω και με χειρουργικό και έμπονο τρόπο (όταν το απαιτούν οι περιστάσεις) και η αυστηρή (έστω και άτεγκτη) κριτική προσωπικοτήτων του εγχωρίου και διεθνούς γίγνεσθαι, μέσα από τα »έργα και τις ημέρες» τους! Είναι, όμως, τελείως διαφορετικό, οι ύβρεις και οι χυδαιολογίες, επειδή κάποιος δεν αντέχει να ακούσει και την διαφορετική θέση … Η αντίδραση αυτή, κατά την ταπεινή μου γνώμη, αποτελεί ΦΑΣΙΣΜΟ του χειρίστου είδους και έμπρακτη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
Γεώργιος Ντόνας
 
Οικονομολόγος
 
Advertisement
Αναρτήθηκε στις ΑΡΘΡΑ από Blogs. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: