Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…


Λάβαμε και το δημοσιεύουμε άμεσα το παρακάτω κείμενο από τους επιμορφούμενους στο   «ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» και καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς στην Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα να το υπογράψουν και να το στείλουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να καταλάβει ο ελληνικός λαός το μέγεθος της προπαγανδας που επιχειρεί το Υπουργείο και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο με τα χρήματα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Καλούμε ταυτόχρονα την ομοσπονδία να καταγγείλει τη συγκεκριμένη ενέργεια του Υπουργείου και να ζητήσει την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου βιβλίου(αν τελικά ξυπνήσει).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16/17-6-2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

         ΣΤΟ

«ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»

Εμείς οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουμε στο Μείζον πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών  καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το Υπουργείο Παιδείας και το Π.Ι. διότι τα βιβλία που γράφτηκαν από το Π.Ι. και χρηματοδοτήθηκαν από προγράμματα ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στον τόμο Α: Γενικό Μέρος, παράγραφος 9 αναφέρει: «ΔΗΜΟΣΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Κεντρική προγραμματική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ…….»

Επειδή εμείς οι εκπαιδευτικοί θεωρούμε την Παιδεία εθνικό ζήτημα και όχι κομματικό καθώς επίσης το Π.Ι. κέντρο έρευνας για την Παιδεία και την Εκπαίδευση και όχι κομματικό όργανο, ζητούμε την άμεση απόσυρσή του.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ                                         ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: