Αναστέλλονται οι κρατικές επιχορηγήσεις προς τα Ιδρύματα των πρώην Πρωθυπουργών


Με απόφαση της  Υπουργού  Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων,  Άννας Διαμαντοπούλου αναστέλλονται για το τρέχον έτος οι κρατικές επιχορηγήσεις προς τα Ιδρύματα  των πρώην Πρωθυπουργών της χώρας.

Ενημερώνοντας σχετικά τις διοικήσεις των Ιδρυμάτων,  η Υπουργός τονίζει σε επιστολή της πως «σήμερα, ο  ελληνικός λαός υποβάλλεται σε σκληρές οικονομικές θυσίες» και η απόφαση αυτή πρέπει να γίνει αποδεκτή «όχι μόνον ως αναγκαία, αλλά και ως συμβατή προς τους σκοπούς των Ιδρυμάτων σας, ενέργεια».

Αποδέκτες της σχετικής επιστολής είναι το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, το Πνευματικό Ίδρυμα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, το Ίδρυμα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, το  Ίδρυμα ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, το Ίδρυμα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και το Ίδρυμα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

Αναρτήθηκε στις ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ. 2 Σχόλια »

2 Σχόλια to “Αναστέλλονται οι κρατικές επιχορηγήσεις προς τα Ιδρύματα των πρώην Πρωθυπουργών”

 1. iconology2009 Says:

  Θάρθει κάποτε ο καιρός όταν με το καλό ο Γιώργος Παπανδρέου θα γίνει κι αυτός ίδρυμα. Πώς θάθελα να εντρυφήσω στο αρχείο του μεγάλου μας στοχαστή! Αχ νάρθει αυτή η γλυκειά ώρα!

  • alextekidi Says:

   Όταν ιδρύσουν το ίδρυμά του… ίσως να μην υπάρχουν Έλληνες πολίτες να το επισκεφτούν… ή ίσως να μην αντέξουν την μεγάλη του προσφορά στον τόπο…
   Καλά ξεμπερδέματα τώρα με τον κύριο και για το μέλλον βλέπουμε… Το σίγουρο είναι ότι η μελέτη της αποδόμησης του ελληνικού κράτους… θα είναι το κυρίαρχο θέμα του ιδρύματος όταν το επισκέπτονται τα εγγόνια μας…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: