«ΑΞΟΝΑΣ»… ΜΕ ΘΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ…


Πράγματι… θα πρέπει να έχετε πολύ μεγάλο θράσος… συνάδελφοι της ΠΑΣΚ που τολμάτε να δημοσιεύσετε κείμενα για «νεοσύστατους άξονες» στη ΔΟΕ. Μάλλον πιστεύετε πως ο κλάδος δεν έχει μνήμη και ξέχασε τα έργα της παράταξής σας όσο κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία.

     Συνάδελφοι της ΠΑΣΚ με την επιλεκτική μνήμη, αλλά και την επιλεκτική αλαλία… για κοιταχτείτε στο καθρέφτη και φέρτε στη μνήμη σας τον άξονα ΠΑΣΚ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ στη μεγάλη απεργία του κλάδου… Σας θυμίζει μήπως το είδωλό σας κάτι… Αν όχι να σας θυμίσω εγώ κάποια πράγματα που τα ζήσαμε μαζί σε όλες τις ολομέλειες των προέδρων κατά τη διαρκεια της «μεγάλης απεργίας» του κλάδου.

1. Λειτουργούσατε μαζί με τις συσπειρώσεις σαν μια παράταξη, αγνοώντας τις υπόλοιπες παρατάξεις(άλλωστε ήταν γνωστό πως σας αρκούσε η μία ψήφος της συγκεκριμένης παράταξης). Σας αρκούσε να βγαίνει μια απεργία που αντιπολιτευόταν την κυβέρνηση χωρις να σκέφτεστε που οδηγούσατε τον κλάδο.

2. Θυμίστε μου σας παρακαλώ, πότε η Ολομέλεια των Προέδρων έβγαλε απόφαση για συνέχιση της απεργίας… Αν δε θυμάστε να σας το θυμίσω εγώ: ΠΟΤΕ!!!  Οι αποφάσεις παίρνονταν από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με προαποφασισμένες αποφάσεις του «άξονα» που είχατε επιλεκτικά δημιουργήσει, αγνοώντας τις τοποθετήσεις των προέδρων της χώρας, ακόμη και φιλικά προσκείμενους σε εσάς που ζητούσαν να γίνουν σεβαστές αποφάσεις της βάσης, η οποία έβλεπε την απεργία να εκφυλίζετε και εσάς να εφαρμόζετε το αντιπολιτευτικό σας έργο.

3.Ακόμη και σε αυτήν την απεργία που ουσιαστικά μας σύρατε… θυμίστε μας ποιος έλλειψε από τον αγώνα… ΚΑΝΕΙΣ!!! δήλωση του προέδρου της Ομοσπονδίας τουλάχιστον σε δύο επόμενες  Γενικές Συνελεύσεις του κλάδου.

4. Σας θυμίζω ότι η τότε απεργία, ήταν απεργία διεκδίκησης… Σήμερα, μετά και τις δηλώσεις της Υπουργού, γίνεται προσπάθεια να αποδομηθεί το υπάρχον σύστημα… δήθεν για μεγαλύτερη αξιοκρατία και καλύτερη λειτουργία… κινδυνεύοντας να χαθούν δικαιώματα που όλοι μαζί αγωνιστήκαμε για να υπάρχουν.

     Μόνο γέλιο λοιπόν συνάδελφοι της ΠΑΣΚ μπορείτε να προκαλέσετε με τέτοιου είδους ανακοινώσεις… εκτός και αν ο στόχος σας είναι να συγκρατήσετε τα στελέχη σας ανά την Ελλάδα, που έχοντας συνδιακλιστική τιμή είναι έτοιμα να αντιδράσουν και αυτά στον κυβερνητικό «οίστρο» στήριξης που σας έχει πιάσει…

     Κλείνοντας θα πω αυτό που υποστηρίζω πάντα και το πιστεύω όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι μέσα στο συνδικάτο.

     Οι  «άξονες» ποτέ δε βοήθησαν τον κλάδο…  ότι πετύχαμε… το πετύχαμε ενωμένοι… όταν αφουγκραστήκαμε σωστά το μάχιμο εκπαιδευτικό του ταλαιπωρημένου ελληνικού σχολείου!

     ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.  ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ!

     Και κάτι τελευταίο: Γιατί διαμαρτύρεστε για το συντονιστικό των νηπιαγωγών συνάδελφοι της ΠΑΣΚ… εσείς δεν χρησιμοποιήσατε τις κινητοποιήσεις τους για να προβάλετε τις ανύπαρκτες αιτιάσεις σας  για δήθεν προβλήματα που δημιουργούσε η προηγούμενη κυβέρνηση στην προσχολική αγωγή…

Τωρα τρέχετε  να τα μαζέψετε… ίσως όμως να είναι πολύ αργά…

Advertisements
Αναρτήθηκε στις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΘΡΑ. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: